CatalaCastellaTumblrFaceBook

Engega la Magic Line 2019, la mobilització solidària de Sant Joan de Déu

El proper 25 d’octubre s’obren les inscripcions a la Magic Line SJD 2019, la mobilització solidària que organitza anualment Sant Joan de Déu en favor de les persones que es troben en situació vulnerable. L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada per equips i no competitiva, que promou la solidaritat dels equips participants a través d'un repte econòmic que han d’assolir abans de la caminada i que es dedica íntegrament a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu.

La novetat d'aquesta edició del 2019 és que la ciutat de València s'afegeix a Barcelona i Mallorca com a nou escenari d'aquesta acció solidària. Així doncs, ja hi ha dates definitives per les tres ciutats:

·         Magic Line SJD València: 17 de febrer del 2019

·         Magic Line SJD Barcelona: 24 de febrer del 2019

·         Magic Line SJD Mallorca: 7 d’abril del 2019

 

La inscripció a la Magic Line SJD s'haurà de realitzar per equips de 5 a 20 persones, que podran escollir entre recorreguts de diferents quilòmetres. A Barcelona, els recorreguts són de 40, 30, 25, 20 i 10km. A Mallorca de 18, 10 i 3km. I a València de 5, 10 i 20km. Les inscripcions es van tancant per tram, ja que cada recorregut té unes places limitades.

El 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destinen íntegrament a programes socials per a cuidar a persones en situació de vulnerabilitat del territori de cada caminada. Gràcies a les cinc edicions celebrades fins ara la mobilització ciutadana ha aconseguit recaptar més de 1.200.000€ que han servit per finançar més de 100 projectes socials de diferents centres de Sant Joan de Déu i entitats properes amb les que compartim objectius i criteris de treball, gràcies també al suport de més d'un centenar d'empreses i institucions.

Més informació a http://magiclinesjd.org/

 

 

Facebook

Amb la col·laboració de