CatalaCastellaTumblrFaceBook

Magic Line SJD 2019

Inscripcions obertes a la Magic Line SJD 2019!

Les inscripcions a la Magic Line SJD 2019 ja estan obertes per participar en la mobilització solidària a Barcelona, Mallorca i València.

La Magic Line SJD és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu. El punt culminant de la mobilització és una caminada per equips i no competitiva, però l’ànima de la mobilització és el repte solidari dels equips, que durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de sensibilització i captació de fons. Escoles que fan concerts, empreses que fan esmorzars, famílies que organitzen rifes, amics que venen productes... cada es fan centenars d’accions arreu del territori.

Enguany podreu participar-hi a València el 17 de febrer, a Barcelona el 24 de febrer i/o a Mallorca el 7 d'abril, abans però us heu d'inscriure a magiclineSJD.org. Cal que us inscriviu per equips de 5 a 20 persones i que us poseu el repte solidari que es destinarà íntegrament a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu al territori. Des de l'organització facilitarem materials i productes per facilitar-vos la captació i la sensibilització.

Què necessito per incriure'm a la Magic Line SJD?

Cada ciutat ofereix diversos recorreguts. Consulteu els detalls de cada caminada per a saber-ne els detalls de quilometratge i desnivell.

ML València
ML Barcelona
ML Mallorca

Les inscripcions funcionen per recorreguts, és a dir, cada recorregut té unes places limitades i les inscripcions al recorregut es tancaran una vegada aquestes s’hagin omplert. Així doncs, atents al marcador! Si no s’omplen les places, les inscripcions a tots els recorreguts es tancaran el dia 6 de febrer en el cas de València, el dia 13 de febrer a Barcelona i el 27 de març pel que fa a Mallorca.

 

Destí dels fons

Gràcies al suport de més de 200 empreses i institucions col·laboradores, el 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destinen a programes socials per a cuidar a persones en situació de vulnerabilitat del territori de cada caminada.

Des del 2014 la Magic Line SJD ha permès destinar 1.200.000€ a finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que atenem als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes. Aquí i arreu del món.

LLAR. Oferir pisos amb acompanyament psico social a famílies amb pocs recursos, a persones en situació de sense llar, a joves migrants i a persones que demanen refugi.

OCUPACIÓ. Acompanyar en el procés de recerca de feina a persones amb trastorn mental, amb discapacitat i en situació de sense llar.

SALUT. Cuidar les persones que atenem més enllà de l'assistència bàsica, donant-los petits ajuts econòmics si ho requereixen, teràpies parassistencials com musicoteràpia, teràpies amb animals o horticultura i invertint en la cura del futur amb projectes de recerca social i biomèdica.

COOPERACIÓ INTERNACIONAL. Facilitar l'atenció a països en desenvolupament fent acompanyament entre professionals i aportant alguns materials especialitzats.

http://www.magiclinesjd.org/ca/a_qui_ajudem

 

Facebook

Amb la col·laboració de