CatalaCastellaTumblrFaceBook

1 d'octubre: Dia Mundial de la Gent Gran

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Gent Gran el portal web Xarxanet, xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya, ha publicat una entrevista a la FNSDA que té com a protagonistes les persones grans, especialment aquelles persones que tenen la capacitat d'obrar modificada, i les característiques d’aquest col·lectiu en el context actual.

Us deixem l’enllaç al portal perquè pugueu llegir íntegrament l'entrevista que ens van fer.

Dia mundial de l'Alzheimer

Avui es celebra el dia mundial de l’Alzheimer, instituit per l’OMS i patrocinat per Alzheimer’s disease International (ADI) l’any 1994. A escala mundial, segons l’OMS, es diagnostiquen
gairebé 10 milions de nous casos de demència a l’any (gairebé un cas cada 4 segons), dels quals entre el 60 i 70% són d’Alzheimer.

En aquest dia volem fer un especial reconeixement a totes aquelles persones que dediquen el seu temps a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malatía.Resultado de imagen de alzheimer

Festes de la Mercè 2017

Els dies 23, 24 i 25 de setembre, Plaça Catalunya acollirà diversos espais on prop de 200 associacions oferiran diferents activitats sota el lema Associa't a la Festa.

La Fundació Nostra Senyora dels Àngels hi participa un any més junt amb la Federació Catalana de Voluntariat Social i altres entitats del Tercer Sector. Aquest any hem preparat un circuit del voluntariat dissabte 23 de setembre d'11:00h a 14:00h a la Plaça Catalunya. VINE I PARTICIPA!

Trobaràs tota la programació a https://associat.barcelona/ca/

 

 

 

Especial precaució amb la calor

 

Davant les altes temperatures que estem tenint aquests dies Protecció Civil recomana evitar l’exposició al sol, hidratar-se bé i tenir especial cura amb els nens, gent gran i persones amb algun tipus de malaltia.

A la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona podeu trobar aquestes i moltes altres recomanacions per a la gent gran.

 

 

 

 

Fira Gran 2017!

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la 19ª Edició de la Fira Gran a les Drassanes Reials de Barcelona. Aquesta edició comptarà amb més de 400 activitats gratuïtes, debats i informació sobre temes d'interès per a la gent gran.

Apropa't i participa en alguna de les activitats organitzades pel propi col·lectiu de gent gran i per les entitats, empreses i administracions que treballen per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Podeu consultar el programa de la FiraGran 2017 al següent enllaç;

http://firagran.com/salo-de-la-gent-gran-de-catalunya/programa-dactivitats/

 

Facebook

Amb la col·laboració de