CatalaCastellaTumblrFaceBook

Incorporació de la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels a l'Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu

Estem molt contents d’anunciar-vos que la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels ha passat a integrar-se a la Província Aragó-Sant Rafael de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu.

Estem molt orgullosos de passar a formar part d’aquesta gran entitat amb la que compartim valors i activitat.

 

El nostre nou Patronat, designat en la seva totalitat perl Consell Provincial, té la següent composició

 

Gmà. Juan Bautista Carbó Vázquez (President)

Sr. Manuel Lecha Legua (Secretari)

 

Vocals:

Sr. Francesc Vilurbina Font

Sra. Encarnació Rodríguez Cerdà

Gmà. Eduardo Ribes Argente

Sra. Ana Mª Prats Malrás

 Dr. Marc Antoni Rovira Isanda

 

 

Amb la nostra incorporació, la Província Aragó-Sant Rafael reforça la seva presencia en l’àmbit tutelar i es generen sinèrgies que reverteixen en les persones ateses.

 

Seguim endevant amb il·lusió i moltes ganes de treballar plegats.

 

 http://www.ohsjd.es/noticia/fundacio-nostra-senyora-dels-angels-se-integra-provincia

 

 

1 d'octubre: Dia Mundial de la Gent Gran

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Gent Gran el portal web Xarxanet, xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya, ha publicat una entrevista a la FNSDA que té com a protagonistes les persones grans, especialment aquelles persones que tenen la capacitat d'obrar modificada, i les característiques d’aquest col·lectiu en el context actual.

Us deixem l’enllaç al portal perquè pugueu llegir íntegrament l'entrevista que ens van fer.

Dia mundial de l'Alzheimer

Avui es celebra el dia mundial de l’Alzheimer, instituit per l’OMS i patrocinat per Alzheimer’s disease International (ADI) l’any 1994. A escala mundial, segons l’OMS, es diagnostiquen
gairebé 10 milions de nous casos de demència a l’any (gairebé un cas cada 4 segons), dels quals entre el 60 i 70% són d’Alzheimer.

En aquest dia volem fer un especial reconeixement a totes aquelles persones que dediquen el seu temps a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malatía.Resultado de imagen de alzheimer

Festes de la Mercè 2017

Els dies 23, 24 i 25 de setembre, Plaça Catalunya acollirà diversos espais on prop de 200 associacions oferiran diferents activitats sota el lema Associa't a la Festa.

La Fundació Nostra Senyora dels Àngels hi participa un any més junt amb la Federació Catalana de Voluntariat Social i altres entitats del Tercer Sector. Aquest any hem preparat un circuit del voluntariat dissabte 23 de setembre d'11:00h a 14:00h a la Plaça Catalunya. VINE I PARTICIPA!

Trobaràs tota la programació a https://associat.barcelona/ca/

 

 

 

Especial precaució amb la calor

 

Davant les altes temperatures que estem tenint aquests dies Protecció Civil recomana evitar l’exposició al sol, hidratar-se bé i tenir especial cura amb els nens, gent gran i persones amb algun tipus de malaltia.

A la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona podeu trobar aquestes i moltes altres recomanacions per a la gent gran.

 

 

 

 

Facebook

Amb la col·laboració de