CatalaCastellaTumblrFaceBook

Magic Line SJD 2019

Inscripcions obertes a la Magic Line SJD 2019!

Les inscripcions a la Magic Line SJD 2019 ja estan obertes per participar en la mobilització solidària a Barcelona, Mallorca i València.

La Magic Line SJD és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu. El punt culminant de la mobilització és una caminada per equips i no competitiva, però l’ànima de la mobilització és el repte solidari dels equips, que durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de sensibilització i captació de fons. Escoles que fan concerts, empreses que fan esmorzars, famílies que organitzen rifes, amics que venen productes... cada es fan centenars d’accions arreu del territori.

Enguany podreu participar-hi a València el 17 de febrer, a Barcelona el 24 de febrer i/o a Mallorca el 7 d'abril, abans però us heu d'inscriure a magiclineSJD.org. Cal que us inscriviu per equips de 5 a 20 persones i que us poseu el repte solidari que es destinarà íntegrament a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu al territori. Des de l'organització facilitarem materials i productes per facilitar-vos la captació i la sensibilització.

Què necessito per incriure'm a la Magic Line SJD?

Cada ciutat ofereix diversos recorreguts. Consulteu els detalls de cada caminada per a saber-ne els detalls de quilometratge i desnivell.

ML València
ML Barcelona
ML Mallorca

Les inscripcions funcionen per recorreguts, és a dir, cada recorregut té unes places limitades i les inscripcions al recorregut es tancaran una vegada aquestes s’hagin omplert. Així doncs, atents al marcador! Si no s’omplen les places, les inscripcions a tots els recorreguts es tancaran el dia 6 de febrer en el cas de València, el dia 13 de febrer a Barcelona i el 27 de març pel que fa a Mallorca.

 

Destí dels fons

Gràcies al suport de més de 200 empreses i institucions col·laboradores, el 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destinen a programes socials per a cuidar a persones en situació de vulnerabilitat del territori de cada caminada.

Des del 2014 la Magic Line SJD ha permès destinar 1.200.000€ a finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que atenem als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes. Aquí i arreu del món.

LLAR. Oferir pisos amb acompanyament psico social a famílies amb pocs recursos, a persones en situació de sense llar, a joves migrants i a persones que demanen refugi.

OCUPACIÓ. Acompanyar en el procés de recerca de feina a persones amb trastorn mental, amb discapacitat i en situació de sense llar.

SALUT. Cuidar les persones que atenem més enllà de l'assistència bàsica, donant-los petits ajuts econòmics si ho requereixen, teràpies parassistencials com musicoteràpia, teràpies amb animals o horticultura i invertint en la cura del futur amb projectes de recerca social i biomèdica.

COOPERACIÓ INTERNACIONAL. Facilitar l'atenció a països en desenvolupament fent acompanyament entre professionals i aportant alguns materials especialitzats.

http://www.magiclinesjd.org/ca/a_qui_ajudem

 

Engega la Magic Line 2019, la mobilització solidària de Sant Joan de Déu

El proper 25 d’octubre s’obren les inscripcions a la Magic Line SJD 2019, la mobilització solidària que organitza anualment Sant Joan de Déu en favor de les persones que es troben en situació vulnerable. L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada per equips i no competitiva, que promou la solidaritat dels equips participants a través d'un repte econòmic que han d’assolir abans de la caminada i que es dedica íntegrament a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu.

La novetat d'aquesta edició del 2019 és que la ciutat de València s'afegeix a Barcelona i Mallorca com a nou escenari d'aquesta acció solidària. Així doncs, ja hi ha dates definitives per les tres ciutats:

·         Magic Line SJD València: 17 de febrer del 2019

·         Magic Line SJD Barcelona: 24 de febrer del 2019

·         Magic Line SJD Mallorca: 7 d’abril del 2019

 

La inscripció a la Magic Line SJD s'haurà de realitzar per equips de 5 a 20 persones, que podran escollir entre recorreguts de diferents quilòmetres. A Barcelona, els recorreguts són de 40, 30, 25, 20 i 10km. A Mallorca de 18, 10 i 3km. I a València de 5, 10 i 20km. Les inscripcions es van tancant per tram, ja que cada recorregut té unes places limitades.

El 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destinen íntegrament a programes socials per a cuidar a persones en situació de vulnerabilitat del territori de cada caminada. Gràcies a les cinc edicions celebrades fins ara la mobilització ciutadana ha aconseguit recaptar més de 1.200.000€ que han servit per finançar més de 100 projectes socials de diferents centres de Sant Joan de Déu i entitats properes amb les que compartim objectius i criteris de treball, gràcies també al suport de més d'un centenar d'empreses i institucions.

Més informació a http://magiclinesjd.org/

 

 

Incorporació de la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels a l'Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu

Estem molt contents d’anunciar-vos que la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels ha passat a integrar-se a la Província Aragó-Sant Rafael de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu.

Estem molt orgullosos de passar a formar part d’aquesta gran entitat amb la que compartim valors i activitat.

 

El nostre nou Patronat, designat en la seva totalitat perl Consell Provincial, té la següent composició

 

Gmà. Juan Bautista Carbó Vázquez (President)

Sr. Manuel Lecha Legua (Secretari)

 

Vocals:

Sr. Francesc Vilurbina Font

Sra. Encarnació Rodríguez Cerdà

Gmà. Eduardo Ribes Argente

Sra. Ana Mª Prats Malrás

 Dr. Marc Antoni Rovira Isanda

 

 

Amb la nostra incorporació, la Província Aragó-Sant Rafael reforça la seva presencia en l’àmbit tutelar i es generen sinèrgies que reverteixen en les persones ateses.

 

Seguim endevant amb il·lusió i moltes ganes de treballar plegats.

 

 http://www.ohsjd.es/noticia/fundacio-nostra-senyora-dels-angels-se-integra-provincia

 

 

1 d'octubre: Dia Mundial de la Gent Gran

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Gent Gran el portal web Xarxanet, xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya, ha publicat una entrevista a la FNSDA que té com a protagonistes les persones grans, especialment aquelles persones que tenen la capacitat d'obrar modificada, i les característiques d’aquest col·lectiu en el context actual.

Us deixem l’enllaç al portal perquè pugueu llegir íntegrament l'entrevista que ens van fer.

Dia mundial de l'Alzheimer

Avui es celebra el dia mundial de l’Alzheimer, instituit per l’OMS i patrocinat per Alzheimer’s disease International (ADI) l’any 1994. A escala mundial, segons l’OMS, es diagnostiquen
gairebé 10 milions de nous casos de demència a l’any (gairebé un cas cada 4 segons), dels quals entre el 60 i 70% són d’Alzheimer.

En aquest dia volem fer un especial reconeixement a totes aquelles persones que dediquen el seu temps a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malatía.Resultado de imagen de alzheimer

Facebook

Amb la col·laboració de